tjänster

Vi har lång erfarenhet av golv, slipning och behandling

Det finns många hantverkare som jobbar med trägolv och alla har sina egna tekniker, metoder, erfarenheter och det får man respektera. Allt du kan hitta här är en del av våra erfarenheter. Efter att i många år ha arbetat med nya och gamla golv har vi provat oss fram för att hitta bra produkter. Vi vill ge våra kunder den bästa ytbehandlingen för deras golven.

Golvslipning -Trappslipning

Har du har ett trägolv som är ofräscht, gammalt och slitet? Du behöver inte lägga ett nytt golv. Ett smart och miljövänligt alternativ är att anlita ett golvföretag. Slutresultatet blir alltid väldigt bra.

Ett smart och miljövänligt alternativ är att anlita ett golvföretag. Slutresultatet blir alltid väldigt bra. Damm: Maskiner som vi har är inte dammfri men inte heller katastrofala, alla maskiner som vi använder kommer med dammsug system. Vi har inte hittat ngt metod som vi kan garantera till våra kunder en slipning 100% dammfri.

Altaner – Terrasser

Slipning och behandling av altaner

Vi utför slipning och behandling av altaner och terrasser med externolja eller med naturliga produkter.

Led hårdvaxolja

En av de största fördelarna är att träytan är brukbar omedelbart.

Vi vet att tid är pengar eller att inte alla har tid att vänta 48 timmar för att flytta in. Vi på
Golvslipnings Bolaget i Stockholm AB är medvetna om det, och det är därför vi investerar i proffsmaskiner och proffsprodukter som gör att vi kan utföra uppdraget snabbare, men vi tappar ej fokus på kvalitet.

Vesting LED Hårdvaxolja innehåller en unik sammansättning av oljor, vaxer, hartser och tillsatser. Oljan härdar och torkar med professionell UV LED ljus fullständigt inom några sekunder.

LED -Hårdvaxolja är lämplig som skydd av träytor som golv, trappor och passar särskilt bra vid hög belastning. Vi kan utföras med 20 olika standarfärger.

Dessutom visar tester att LED Hårdvaxolja, är ännu mer slitstark än traditionella lufttorkande
hårdvaxoljor.

Golvläggning

Vi utför golvläggning av parkett, stavparkett och furugolv.

Förarbete kan vi också göra t.ex. rivning av befintliga golv, golvsocklar och trösklar samt bortforsling av sopor.